KassoneAsiakaspalveluVerkkokauppa
Maksupäätteet - palkittua muotoilua ja viimeisteltyä käytettävyyttä myymälämyyntiin. Tuunaa oma maksupääte kalusteisiin sopivaksi.
Kassone on esiseulonut käyttöösi valikoiman toimivia ja laadukkaita tietokoneita. Valitse tarpeisiisi parhaiten soveltuva vaihtoehto, toimitamme koneen sinulle muutamassa päivässä.
Kuittikirjoittimet ja tarratulostimet helpottavat myynnin tukitoimintoja. Tutustu Kassonen valikoimaan.
Viivakoodinlukija nopeuttaa tuotteen ja myynninohjausjärjestelmän välistä keskustelua. Kassonen valikoimissa on useita erilaisia viivakoodinlukijamalleja, joista löydät käyttötarpeeseesi soveltuvimman vaihtoehdon.
Tiedonkeruulaite mahdollistaa monipuolisen tuotekohtaisen informaation taltioimisen toimien näin valmistuksen, varastoinnin, jakelun ja vähittäiskaupan perustyökaluna. Kassonen valikoimassa on useita laadukkaita ja monipuolisilla toiminnoilla varustettuja tiedonkeruulaitteita.
Valvontakamera lisää liiketoimintasi kannattavuutta sillä näkyvä kameravalvonta ehkäisee ilkivaltaa, vähentää hävikkiä ja ehkäisee ryöstöjen mahdollisuutta. Nyt erä valvontakameroita superedullisesti!