KassoneAsiakaspalveluVerkkokauppa
Poiminta-ohjelma on suunniteltu helpottamaan marjatilallisten työskentelyä ja vähentämään siihen käytettyä aikaa. Seuraa reaaliajassa kuinka paljon satoa peltosi tuottavat.

Poimi kesän tehokkaimmat työkalut Kassonelta

Kassone. Poiminta on uusi keräilyyn ja poimintaa suunniteltu ohjelma, joka on kehitetty marjatilallisten tarpeita kuunnellen. Poiminta-ohjelma helpottaa tilanomistajan työtä antaen ajantasaista tietoa työntekijöiden ja tilan tuottavuudesta.

 

Näin Kassone. Poiminta toimii

kassone.poimintaTyöntekijä punnitsee kerätyt marjakilot vaa´alla, jonka jälkeen Pominta-ohjelma lähettää kilot ja työntekijätunnuksen internettiin.  

Nettipalvelussa tilanomistaja voi seurata tilansa tuottavuutta sekä kerättyjä kiloja halutulla ajanjaksolta esimerkiksi päivittäin tai viikottain.

 

Ohjelmasta saa myös urakkalaskentaa varten työntekijöiden keräämät kilomäärät halutulta ajanjaksolta.

 

Tiedot siirtyvät WLANin tai 3G:n kautta heti tarkasteltavaksi Poiminta-nettiseurantaan. Ohjelma toimii myös offline-tilassa. Kun internetyhteys palautuu, lähtee tieto heti Poiminta-nettipalveluun.

Katso tästä Kassone. Poiminta esite!

 
CompuCash-kassajärjestelmä on nykyaikainen, toiminnallisesti pitkälle kehitetty myynti-, asiakas- ja varastonhallintajärjestelmä, joka soveltuu niin yksittäisten toimipisteiden kuin ketjujenkin käyttötarpeisiin.

Toimintavarmaa tuottavuutta

CompuCash-kassajärjestelmä koostuu toimistopäätteestä sekä tarvittavasta määrästä kassa- tai myymäläkohtaisia POS-päätteitä. Toimistopääte on tietokanta, johon rakennat tarpeitasi parhaiten palvelevan järjestelmäkokonaisuuden. Voit syöttää järjestelmään mm. hintaluokkia, myyntihintoja, eri varastopaikkoja, alennuksia, kanta-asiakaskohtaisen alennusrekisterin sekä tiedot hintalappujen ja etikettien tulostusta varten.

Kassa- tai myymäläkohtainen POS-pääte hakee tiedot toimistopäätteeltä ja toimii sen kanssa reaaliaikaisesti yhteydessä. Kassajärjestelmä toimii tarvittaessa internetin yli: stand alone-toimito mahdollistaa sen, että POS-päätteeltä tavitaan vain yksi yhteydenotto toimistopäätteeelle kunkin myyntisession alkaessa. Tietokantaan syötetyt tiedot ovat tämän jälkeen jokaisen POS-päätteen käytettävissä ilman verkkoyhteyttäkin.

Ominaisuuksiltaan ylivoimainen

CompuCash-kassajärjestelmä on nykyaikainen, toiminnallisesti pitkälle kehitetty myynti-, asiakas- ja varastonhallintajärjestelmä, joka soveltuu niin yksittäisten toimipisteiden kuin ketjujenkin käyttötarpeisiin. Kassajärjestelmä on monipuolisuudessaan ainutlaatuinen. Moduulikokoonpano räätälöidään aina asiakaskohtaisesti, millä varmistetaan kuhunkin käyttöympäristöön ja -tarpeeseen soveltuvimman kokonaisuuden syntyminen. Pitkälle kehittyneiden toimintojensa ansiosta CompuCash on myös ravintolajärjestelmä, joka vie asiakaspalvelusi uudelle tasolle. Sen lisäksi, että kassajärjestelmä varmistaa vastaanotettujen tilausten virheettömyyden ja nopeuttaa asiakaspalvelua, se myös pitää sinut reaaliaikaisesti ajan tasalla myyntisi ja varastosi suhteen.

Katso lisätietoja!

 

CompuCash-kassajärjestelmä, ominaisuuksiltaan ylivoimainen:

 • Laskun jako
Suurten pöytäseuruiden maksutapahtumien käsittely tehostuu CompuCashin laskun jako-ominaisuuden ansiosta. Jaat tilaukset vaivattomasti asiakkaan toivomiin osiin ja rahastat ne kerralla.
 • Kuittientulostus keittiöön
Tilausten läpimenoaika nopeutuu kassapäätteen ja keittiön välisen yhteyden ansiosta. Tilaus siirtyy välittömästi sen vastaanottamisen jälkeen jatkokäsittelyyn ja lyhentää tilauksen toimitusaikaa.
 • Reseptien käsittely
CompuCash-kassajärjestelmä sisältää reseptien käsittelyominaisuuden, jolla selvität kätevästi kunkin myymäsi tuotekokonaisuuden raaka-aine kustannukset ja lasket tuotteelle katteellisen myyntihinnan virheettömästi. Järjestelmä myös seuraa myymiesi tuotekokonaisuuksien määrää ja päivittää varastossa olevien raaka-aineiden tilannetta reaaliaikaisesti.
 • Happy hour hinnoittelu
Tuotteiden happy hour-hinnoittelu on CompuCashin ansiosta yksinkertaista. Määrittelet järjestelmään kampanja-kohtaiset tuotteet ja hinnoittelet ne tarjousajankohdan mukaan. CompuCash-kassajärjestelmä on myyntitilanteessa ajantasalla kun tarjousprediodi aktivoituu.
 • PDA-minikassa
Maailmalla jo laajalti käytössä oleva PDA-minikassatoiminto on CompuCashin ansiosta nyt saatavilla myös Suomesa. Tarjoilija syöttää tilauksen tiedot kannettavaan päätelaitteeseen jonka jälkeen tilaus lähtee suorinta tietä sekä keittiöön että kassajärjestelmään. Paitsi että tarjoilijan työ tehostuu, myös asiakkaan saaman palvelunh laatu paranee kun tilaus toimitetaan oikeellisena pöytään nopeasti.
Jaswin-kassajärjestelmä on monipuolisilla ominaisuuksilla varustettu helppokäyttöinen kassanhallintaohjelmisto. Ohjelman toimivuuden allekirjoittavat lukuisat tyytyväiset asiakkaat.

Monipuolisuudessaan yksinkertaisesti ylivoimainen

Jaswin-kassajärjestelmä on vähittäismyymälän tarkka toiminnanohjaaja. Helppokäyttöisen ohjelmiston avulla hallitset vaivatta tuotevalikoimaasi ja tarkkailet varastosi tilannetta. Kassajärjestelmä taltioi päivittäisen myyntisi tapahtumat ja huolehtii siitä, että kaikki kirjanpitoosi liittyvä dokumentaatio on aina saatavillasi. JasWin-kassajärjestelmän avulla hoidat helposti myös mm. asiakaslaskutuksen ja hallinnoit kanta-asiakasrekisteriäsi sekä kampanjakohtaista tuote- ja hintainformaatiota.

 

JasWin-kassajärjestelmä on todistanut toimivuutensa mm. näillä toimialoilla:

 • atk-tarvike
 • autotarvike
 • kahvila ja ravintola
 • kauneushoitola
 • kello ja kulta
 • kemikalio
 • kenkäkaupat
 • kirja ja paperi
 • kodinkone
 • kodinsisustus
 • lastentarvike
 • luontaistuote
 • nahka ja laukku
 • parturi-kampaamo
 • tekstiili
 • urheilu
 • valokuvaus

Näin JasWin toimii: lataa demo koneellesi!

Tältä JasWin näyttää: katso kuvia!

 

Aina ajantasalla!

JasWin-kassajärjestelmä on aina ajantasalla myyntisi tilanteesta. Kassajärjestelmän monipuoliset ominaisuudet helpottavat kassanhallinnan lisäksi myös varastotilanteen analysointia ja asiakkuuksien hallintaa, sekä sidosryhmille, esimerkiksi kirjanpitäjälle, raportointia.

JasWin-kassajärjestelmä on helppokäyttöisyydessään ylivoimainen. Tuotetietokannan perustaminen on ainoa asia, jonka eteen sinulta vaaditaan toimenpiteitä.  Kun tuote on perustettu JasWiniin, hoitaa kassajärjestelmä loput:

JasWin tunnistaa tuotteen viivakoodista, vie sitä koskevat tiedot suoraan ohjelmistoon ja noutaa myymälän varastonimikkeistä tuotteen yksilöidyt tiedot myyntihintoineen tutkittavaksesi. Kassajärjestelmä huomioi myös mahdolliset tuotteelle määrittelemäsi voimassaolevat kampanja- ja tarjoushinnat. Tuotteiden selaaminen JasWinissa on mahdollista myös tuotteen nimen tai nimilyhenteen perusteella.

Sirukortinlukija tuo sujuvuutta asiakaspalveluun

JasWin-kassajärjestelmään integroitu maksupääteratkaisu nopeuttaa asiakaspalvelutilanteita ja on korvaamaton kaupankäynnin ketteröittäjä etenkin ruuhka-aikoina. Maksupääte lukee sekä magneetti- että sirukortit ja katevarmennus sujuu kotimaisten korttien osalta jopa puolessa sekunnissa. Myös Visa Electron -korttien varmentaminen on ohjelman ansiosta vaivatonta.

JasWin-kassajärjestelmään on integroitu Nets Oy:n sekä Poplatekin maksupäätteet.

Ajantasalla myös asiakaslaskutuksesta

JasWin mahdollistaa kortti- ja käteismyynnin lisäksi asiakaslaskutuksen sekä asiakaskohtaisten myyntitilien käyttämisen. Kassajärjestelmän avulla voit tehdä myös koontilaskuja haluamallasi rytmityksellä. Myyntireskontra antaa myyntitapahtumistasi aina ajankohtaista tietoa, sillä voit noutaa viitetiedolla tehdyt maksusuoritukset pankista suoraan kassajärjestelmään.

Raportointi kertoo missä myyntisi menee

JasWinin raportointiominaisuudet piirtävät sinulle reaaliaikaisen kuvan myyntisi tilanteesta. Raportointi kattaa mm. tuote-, tuoteryhmä tai toimittajakohtaiseen myyntiin, tuotteiden kiertonopeuteen ja varastotilanteen kehitykseen liittyvän dokumentaation. Järjestelmä kertoo myös jokaisen myyntitapahtuman ajan sekä kaupan tehneen myyjän. Nämä tiedot toimivat sinulle tärkeinä työkaluina esimerkiksi myymäläsi aukiolo- ja vuorolistapäätöksiä tehdessäsi. Raportteja voit ajaa yhdeltä päivältä tai pidemmältä ajanjaksolta.

Raportteja voit tulostaa esimerkiksi:

 • toimittajittain
 • tuotteittain
 • tuoteryhmittäin
 • tuoteluokittain
 • myyjittäin
 • asiakkaittain
 • haluamaltasi ajanjaksolta

Tehokkuutta markkinointiin ja kanta-asiakkuuksien hallintaan

JasWin-asiakasrekisteri tuo markkinointiisi tehoa ja kohdennettavuutta. Tarjousten, suoramarkkinointikirjeiden ja esitteiden postittaminen rajatuille kohderyhmille on helppoa sillä voit tulostaa rekisteristä osoitetarrat asiakas- ja kohderyhmittäin. Lisäksi JasWin tunnistaa kanta-asiakkaat nimen tai koodin perusteella, joten asiakaskohtaiset edut, bonukset ja ostot rekisteröityvät automaattisesti asiakkaan tilille. Kanta-asiakasmyynnin kehitystä voit kätevästi seurata analyysiraporteista, jotka ovat tulostettavissa järjestelmästä monipuolisilla rajauskriteereillä.

Yksittäisasennuksena tai verkkoympäristöön

JasWin-kassajärjestelmä voidaan asentaa joko yksittäiseen koneeseen tai verkkoympäristöön Windows-työryhmäominaisuuksia hyödyntäen. Verkkoympäristössä yksi kone toimii pääkassana, jonka kiintolevylle kaikki tuotteet ja tapahtumat tallennetaan. Muut työasemat ovat yhteydessä pääkassaan. Erillisiä päivitysajoja ei tarvita, sillä kaikki tapahtumat tallentuvat järjestelmään reaaliaikaisesti. Isoissa verkoissa tarvittavat asennukset voidaan hoitaa Terminal Serverin kautta.

Koko paketti ketterästi käyttöön

JasWin-kassajärjestelmä toimitetaan sinulle avaimet käteen -periaatteella. Peruspaketti sisältää ohjelmiston, käyttöjärjestelmän ja tarvittavan laitteiston. Laitteistokokonaisuus kattaa tietokoneen, kuittikirjoittimen, kassalaatikon, viivakoodinlukijan, asiakasnäytön sekä arkkitulostimen raporttien tulostusta varten. Esiasennus ja testaus takaavat sen, että saat järjestelmän käyttöösi nopeasti ja toimintavarmasti.

JasWin-pankki nykyaikaistaa pankkiyhteytesi uuteen Web Service -yhteyskäytäntöön, joka mahdollistaa uusien XML-muotoisten aineistojen noutamisen ja lähettämisen.

Oivallinen apu maksuaineistojen käsittelyyn

Kaikille JasWin-tuoteperheen ohjelmistoille ominainen helppokäyttöisyys on sisäänrakennettu myös JasWin-pankin toimintoihin. Ohjelman avulla noudat pankistasi viitesuoritukset ja tiliotteet sekä lähetät verkko- ja ostolaskut vaivattomasti.

Nykyaikainen pankkiyhteysohjelma

JasWin-pankki nykyaikaistaa pankkiyhteytesi uuteen Web Services -yhteyskäytäntöön, joka mahdollistaa uusien XML-muotoisten aineistojen noutamisen ja lähettämisen. JasWin-pankin Web Services -kanava noudattaa tietoliikenteessä ja tiedonsiirtomenetelmissä kansainvälisiä standardeja.

Monipuolista turvallisuutta

JasWin-pankki pankkiyhteysohjelman tietoliikenne on aina suojattu, joten erillistä VPN-salausta ei tarvita. Aineistot varmistetaan digitaalisella allekirjoituksella, joka kattaa osapuolten tunnistamisen ja sanoman eheyden.

Pankkiyhteys muutamalla klikkauksella

Aineistojen tuonti ja vienti on tehty JasWin-pankissa yksinkertaiseksi. Sinä valitset aineistot, jotka kulloinkin haluat viedä pankkiisi ja käynnistät sen jälkeen lähetyksen. JasWin-pankki on yhteensopiva eri taloushallinnon ohjelmien kanssa, mutta täydentää sopivasti myös JasWin-kassajärjestelmän muodostamaa e-lasku -aineiston sekä JasWin-ostoreskontran muodostamaa C2B-ostolaskuaineiston lähettämistä pankkiisi.

  JasWin-pankki rajapintakuvauksen löydät täältä
Miksi et antaisi asiakkaillesi mahdollisuutta päästä tekemään ostoksia myös verkossa? Verkkokauppasovellus on saatavilla integroituna lisäosana kassajärjestelmään.

Kauppa käy 24 tuntia vuorokaudessa

Verkkokauppa on nykyään osa yrityksen palvelukokonaisuutta. Kuluttaja arvostaa verkkopalvelua, josta saa asiakaspalvelua, löytää yhteystiedot, voi etsiä tuotteita tai ostaa niitä. Verkkokauppa tukee siis yrityksen monikanavaisuutta. 

Paras vaihtoehto on verkkokaupan ja kivijalkamyymälän yhdistäminen kuluttajan näkökulmasta yhteneväiseksi.  Vaikka olisit aloittanut verkkokaupalla, on kivijalkamyymälä myynnin ja palvelun lisäämiseksi varsin hyvä lisä ja toisinpäin. Verkkokauppa tuo tukea ja lisää palvelumahdollisuuksia jo paikkansa vakiinnuttaneelle kivijalkamyymälälle. 

Kassone Oy:n verkkokaupparatkaisut ovat avaimena vaivattomaan kaupankäyntiin niin verkossa kuin kivijalkamyymälässäkin. Tuotteiden saatavuus on tietysti 24/7, tuotteita on helppo hakea ja ostaa ja kuluttajalla on käytössään monipuoliset toimitus- ja maksutavat. 

Parhaimmillaan kassaohjelmamme toimii ilman mitään erillisiä integrointiratkaisuja, koska kassajärjestelmämme ja verkkokauppa käyttävät samaa tietokantaa. Tuotetiedot ja varastosaldot ovat aina ajantasalla molemmissa myyntikanavissa. 

 

Tarjoamme monikanavaratkaisu on monipuolisuudessaan yksinkertaisesti ylivoimainen.

  verkkokauppa-jasposMyCashflow-verkkokauppa ja uusi JasPOS-kassaohjelmamme muodostavat täydellisen parin ilman monimutkaisia integrointeja. JasPOS käyttää suoraan MyCashflow-verkkokaupan tietokantaa, jolloin tiedot ovat yhdessä paikassa ja varastosaldot sekä tuotetiedot ovat aina ajantasalla.  

Ohjelmat ja hintatiedot

  MyCashflow-verkkokauppa, kasvaa ja kehittyy liiketoimintasi mukana Alkaen 99,00 €/kk (Kassone ei vastaa MyCashflow:n hintatiedoista)   JasPOS-kassaohjelma, monipuolisuudessaan yksinkertaisesti ylivoimainen Alkaen 85,00 €/kk (sis. integroinnin kuukausimaksun) Integraation käyttöönotto 350,00 € Hintoihin lisätään voimassaoleva arvonlisävero.  
JasWin-ketjunohjaus on nykyaikainen tapa hallita yksittäisen myymälän tai koko ketjun toimintaa. Vaikka ympärivuorokautisesti.

Koko ketju hallussa

JasWin-ketjunohjauksen avulla hallinnoit joko yksittäisen myymälän tai vaikka koko myymäläketjun toimintaa. Järjestelmään päästäksesi tarvitset vain internet-yhteyden ja salasanan sisäänkirjautumista varten.

Ketjunohjaukseen sisäänrakennettu keskitetty asiakas-, tuote- ja toimittajarekisteri mahdollistaa myymäläkohtaisten tai koko ketjua käsittelevien raporttien vaivattoman tulostamisen. Voit seurata myymälöiden kehitystä niin halutessasi vaikka ympärivuorokautisesti.

JasWin-ketjunohjaus toimii myös "postilaatikkona", jonka avulla hoidat helposti mahdolliset ajastetut tiedonsiirrot eri myymälöiden ja ketjunohjauspisteen välillä. Lisäksi JasWin-ketjunohjauspalvelin on varmuuskopiopostilaatikko, josta voit ketjunohjauspisteessä katsoa myymäläkohtaisia raportteja aina tositetasolle asti.

Hintatietojen selkeä esittäminen tuotteiden yhteydessä on paitsi asiakkaan huomioimista, myös tärkeä asia myyntitietojen hallinnan kannalta. Kassonen viivakoodiohjelmat ovat helppokäyttöinen työkalu hintalappujen ja osoitetarrojen tulostukseen.