KassoneAsiakaspalveluVerkkokauppa

CompuCash-kassajärjestelmä

Toimintavarmaa tuottavuutta

CompuCash-kassajärjestelmä koostuu toimistopäätteestä sekä tarvittavasta määrästä kassa- tai myymäläkohtaisia POS-päätteitä. Toimistopääte on tietokanta, johon rakennat tarpeitasi parhaiten palvelevan järjestelmäkokonaisuuden. Voit syöttää järjestelmään mm. hintaluokkia, myyntihintoja, eri varastopaikkoja, alennuksia, kanta-asiakaskohtaisen alennusrekisterin sekä tiedot hintalappujen ja etikettien tulostusta varten.

Kassa- tai myymäläkohtainen POS-pääte hakee tiedot toimistopäätteeltä ja toimii sen kanssa reaaliaikaisesti yhteydessä. Kassajärjestelmä toimii tarvittaessa internetin yli: stand alone-toimito mahdollistaa sen, että POS-päätteeltä tavitaan vain yksi yhteydenotto toimistopäätteeelle kunkin myyntisession alkaessa. Tietokantaan syötetyt tiedot ovat tämän jälkeen jokaisen POS-päätteen käytettävissä ilman verkkoyhteyttäkin.

Ominaisuuksiltaan ylivoimainen

CompuCash-kassajärjestelmä on nykyaikainen, toiminnallisesti pitkälle kehitetty myynti-, asiakas- ja varastonhallintajärjestelmä, joka soveltuu niin yksittäisten toimipisteiden kuin ketjujenkin käyttötarpeisiin.

Kassajärjestelmä on monipuolisuudessaan ainutlaatuinen. Moduulikokoonpano räätälöidään aina asiakaskohtaisesti, millä varmistetaan kuhunkin käyttöympäristöön ja -tarpeeseen soveltuvimman kokonaisuuden syntyminen.

Pitkälle kehittyneiden toimintojensa ansiosta CompuCash on myös ravintolajärjestelmä, joka vie asiakaspalvelusi uudelle tasolle. Sen lisäksi, että kassajärjestelmä varmistaa vastaanotettujen tilausten virheettömyyden ja nopeuttaa asiakaspalvelua, se myös pitää sinut reaaliaikaisesti ajan tasalla myyntisi ja varastosi suhteen.

Katso lisätietoja!

 

CompuCash-kassajärjestelmä, ominaisuuksiltaan ylivoimainen:

  • Laskun jako

Suurten pöytäseuruiden maksutapahtumien käsittely tehostuu CompuCashin laskun jako-ominaisuuden ansiosta. Jaat tilaukset vaivattomasti asiakkaan toivomiin osiin ja rahastat ne kerralla.

  • Kuittientulostus keittiöön

Tilausten läpimenoaika nopeutuu kassapäätteen ja keittiön välisen yhteyden ansiosta. Tilaus siirtyy välittömästi sen vastaanottamisen jälkeen jatkokäsittelyyn ja lyhentää tilauksen toimitusaikaa.

  • Reseptien käsittely

CompuCash-kassajärjestelmä sisältää reseptien käsittelyominaisuuden, jolla selvität kätevästi kunkin myymäsi tuotekokonaisuuden raaka-aine kustannukset ja lasket tuotteelle katteellisen myyntihinnan virheettömästi. Järjestelmä myös seuraa myymiesi tuotekokonaisuuksien määrää ja päivittää varastossa olevien raaka-aineiden tilannetta reaaliaikaisesti.

  • Happy hour hinnoittelu

Tuotteiden happy hour-hinnoittelu on CompuCashin ansiosta yksinkertaista. Määrittelet järjestelmään kampanja-kohtaiset tuotteet ja hinnoittelet ne tarjousajankohdan mukaan. CompuCash-kassajärjestelmä on myyntitilanteessa ajantasalla kun tarjousprediodi aktivoituu.

  • PDA-minikassa

Maailmalla jo laajalti käytössä oleva PDA-minikassatoiminto on CompuCashin ansiosta nyt saatavilla myös Suomesa. Tarjoilija syöttää tilauksen tiedot kannettavaan päätelaitteeseen jonka jälkeen tilaus lähtee suorinta tietä sekä keittiöön että kassajärjestelmään. Paitsi että tarjoilijan työ tehostuu, myös asiakkaan saaman palvelunh laatu paranee kun tilaus toimitetaan oikeellisena pöytään nopeasti.