KassoneAsiakaspalveluVerkkokauppa

JasWin-ostoreskontra

Oivallinen apu ostolaskujen käsittelyyn

Kaikille JasWin-tuoteperheen ohjelmistoille ominainen helppokäyttöisyys on sisäänrakennettu myös JasWin-ostoreskontran toimintoihin. Ohjelman avulla hallinnoit ostojasi vaivattomasti ja ajantasaisesti. Ohjelman raportointiominaisuudet vähentävät kirjanpitäjäsi työtä ja sitä kautta kirjanpidosta sinulle aiheutuvia kustannuksia.

Viivakoodista virheettömyyttä

JasWin-ostoreskontran pankkiviivakoodin lukuominaisuus paitsi nopeuttaa ostolaskujen käsittelyä, myös vähentää virheiden määrää laskujen tallennusvaiheessa. Viivakoodinlukijan voit hankkia kätevästi Kassone-verkkokaupasta tai soittamalla asiakaspalvelunumeroomme: 010 387 7997.

Selvää säästöä

JasWin-ostoreskontraohjelman käytöllä on suora vaikutus myös siihen, mitä liiketoiminnassasi jää tulosviivan alle. Ohjelmassa tiliöit laskut helposti itse ja tilitoimistoon lähetät vain yhteenvetoraportin. Tämä mahdollistaa tietojen viennin kirjanpitoon yhtenä kirjauksena ja vähentää näin sinulle kirjanpidosta aiheutuvia kustannuksia.

Raportointi on avain ostotapahtumien ajantasaiseen seurantaan

Myös ostotapahtumien ajantasainen seuranta on liiketoimintasi tuottavuuden kannalta tärkeää. JasWin-ostoreskontra sisältää kehittyneitä raportointiominaisuuksia, joiden avulla tulostat käyttöösi esimerkiksi ajantasaisen laskupäiväkirjan, suorituspäiväkirjan, luettelon avoimista laskuista ja maksusuunnitelman. Ostoraportit voit helposti rajata esimerkiksi toimittajittain.

Maksutoimeksiannot muutamalla klikkauksella

Laskujen maksu on JasWin-ostoreskontrassa tehty yksinkertaiseksi. Sinä valitset laskut, jotka kulloinkin haluat lähettää maksatukseen ja annat niistä JasWinille maksuaineiston muodostuskäskyn. Aineistonsiirto pankkiin hoituu joko JasWiniin integroidulla pankkiyhteysohjelmalla tai pankkien omia yhteysohjelmia hyödyntäen.