KassoneAsiakaspalveluVerkkokauppa
Kassone-ratkaisujen käyttöönotto on tehty sinulle helpoksi. Huolehdimme laitteiden ja ohjelmistojen asennuksesta ja ylläpidosta sekä annamme sinulle tarvittavan käyttökoulutuksen.

Asennus mahdollistaa nopean käyttöönoton

tuotekuvaToimiva maahantuontimme takaa sen, että saat tilaamasi laitteet ja ohjelmistot käyttöösi jo muutaman päivän kuluttua tilauksesta. Huolehdimme myös uuden työkalupakettisi asennuksesta puolestasi.

 

Koulutuksen avulla pääset heti tositoimiin

Laitteiden ja ohjelmistojen asennuksen yhteydessä järjestämme myös puolen päivän mittaisen käyttökoulutuksen. Koulutuksen aikana opetellaan ohjelmistojen lainalaisuudet ja laitteiden peruskäyttöominaisuudet. Opit mm. miten tuotteen perustaminen, kassamyynti, tavaran vastaanotto, raportointi ja erikoisnäppäinkomennot JasWinissa toimivat. Saat myös käyttöopasmanuaalin, josta voit myöhemmin kätevästi tarkistaa vastaukset mieltäsi askarruttaviin kysymyksiin.

 

Ylläpito on huolista vapaan arjen tae

Ylläpitopalvelumme huolehtii, että ohjelmistosi ovat jatkuvasti ajan tasalla ja toimintakunnossa. Teemme tarvittaessa ohjelmistoihin myös toivomasi räätälöinnit ja ohjelmistopäivitykset. Asiakaspalvelustamme saat aina asiantuntevaa opastusta ja palvelua - meille on tärkeää, että olet tyytyväinen valitsemiisi Kassone-työkaluihin.

Soita, autamme mielellämme: 010 387 7997.

SafeCare-vuokrasopimus on vaivaton tapa ottaa JasWin-kassajärjestelmä käyttöön ilman mittavia laite-, asennus- tai ylläpitoinvestointeja.

Vaivaton vaihtoehto

tuotekuvaSafeCare on vaivaton vaihtoehto kassajärjestelmän käyttöönottamiseksi. Kustannusriskit on karsittu pois selkeän hinnoittelun ansiosta: tiedät tarkalleen mitä palvelusta maksat, sillä vuokrasopimus perustuu kertaluontoiseen avausmaksuun ja kiinteään kuukausiveloitukseen.

Avausmaksu kattaa päivän mittaisen koulutuksen sekä laitteiston asennuksen. Kiinteään kuukausimaksuun sisältyy JasWin-kassajärjestelmä, tarvittava ajanmukainen laitteisto, ohjelmiston ylläpito, päivitykset ja kassajärjestelmän tietojen automaattinen varmennus Kassonen serverille.

Hintaesimerkki:

1. avausmaksu 350 €, sisältäen asennuksen ja koulutuksen

2. kuukausimaksu 168 €/kk, sisältäen I-One-tietokoneen, PRP-085-kuittikirjoittimen, kassalaatikon, DSP-850BEU-asiakasnäytön, AS-8110-viivakoodinlukijan, lasertulostimen sekä JasWin-ohjelman ylläpitoineen ja automaattivarmistuksineen.

Teemme SafeCare-vuokrasopimuksen aina asiakaskohtaisesti. Sopimuksen kuukausierään vaikuttavat sopimukseen sisällytettävät tuotteet sekä niiden määrä. Kysy lisää!


Yleiset sopimusehdot