KassoneAsiakaspalveluVerkkokauppa
Nopeutensa, vähäisen ylläpitotarpeen ja monipuolisuuden ansiosta BP-003 kuittikirjoitin on varmasti oikea valinta useimpiin kohteisiin.

tuotekuvaUusi BP-003 on nopea lämpökirjoitin, joka soveltuu yhtä hyvin erikois- kuin päivittäistavarakauppaankin.

Bp-003 kuittikirjoitin poikkeaa kilpailijoistaan edukseen muun muassa pienen kokonsa, hyvän suunnittelun ja ainutlaatuisen helpon ja nopean paperinsyötön ansiosta. Sähköinen leikkuri on vakio ominaisuus. Kuittikirjoittimen paperinvaihtoon kuluu vain muutama sekunti helpon ja nopean Drop-In-And-Print paperisyötön ansiosta. Lisäksi loistavan tulostusnopeus, 220mm/sekunti, lyhentää jonoja kassoilla huomattavasti.

BP-003 käyttää teollisuusstandardiksi muodostunutta 80 mm leveää lämpöpaperia. Lämpöteknologian vuoksi mitään muita tarvikkeita ei tarvita, jolloin ylläpitotarve on erittäin vähäinen

Nopeutensa, vähäisen ylläpitotarpeen ja monipuolisuuden ansiosta BP-003 kuittikirjoitin on varmasti oikea valinta useimpiin kohteisiin.

 

Hinta 290,00 eur (alv 0 %)

Star TSP-100 -kuittikirjoitin tuo lisää väriä kuittitulostukseen, sille siihen sisältyvä ohjelmisto antaa mahdollisuuden kuitin ulkoasun lähes rajattomaan muokkaamiseen.

tuotekuvaStar TSP-100 -kuittikirjoitin tuo lisää väriä kuittitulostukseen, sille siihen sisältyvä ohjelmisto antaa mahdollisuuden kuitin ulkoasun lähes rajattomaan muokkaamiseen. Voit helposti lisätä kuittiin kuvia ja logoja, onnistuneen lopputuloksen varmistat esikatseluohjelmiston avulla.

Star TSP-100 -kirjoittimessa on kestävä giljotiinityyppinen leikkuri ja paperinvaihto on helppoa Drop-in-and-Print-paperinsyötön ansiosta. Laite on varustettu USB-liitännällä.

Kestävyytensä ja teknisten ominaisuuksiensa ansiosta tämä lämpökirjoitin soveltuu myös erittäin vaativaan käyttöön.

 

Hinta 290,00 eur (alv 0 %)

Argox OS-214TT tarratulostinta voidaan käyttää joko suorassa- tai lämpösiirtotulostuksessa.

tuotekuvaArgox OS-214TT tarratulostinta voidaan käyttää joko suorassa- tai lämpösiirtotulostuksessa, joka mahdollistaa kestävien tarrojen tulostuksen lähes jokaiseen käyttötarkoitukseen. Tarratulostimen toimitukseen sisältyy oma monipuolinen tulostusohjelma, jonka avulla omien tarramallien suunnittelu on helppoa.

 

Hinta 690,00 eur (alv 0 %)

Argox OS-203DT on edullinen ja kestävä tarratulostin.

tuotekuvaArgox OS-203DT on edullinen ja kestävä  tarratulostin. Laite toimii erinomaisesti osana JasWin-ohjelmistoja, sillä sen avulla tulostat kätevästi viivakooditarrat JasWin-kassajärjestelmästä sekä tiliöintitarrat JasWin-ostoreskontrasta.

Tarratulostimen toimitukseen kuuluu myös monipuolinen tulostusohjelma, jonka avulla suunnittelet omat tarramallit helposti. Tulostusmateriaalina käytetään lämpöherkkää materiaalia.

 

Hinta 525,00 eur (alv 0 %)