Oivallinen apu maksuaineistojen käsittelyyn
Tutustu ohjelmiimme

JasWin Pankki

Kaikille JasWin-tuoteperheen ohjelmistoille ominainen helppokäyttöisyys on sisäänrakennettu myös JasWin-pankin toimintoihin. Ohjelman avulla noudat pankistasi viitesuoritukset ja tiliotteet sekä lähetät verkko- ja ostolaskut vaivattomasti.

Nykyaikainen pankkiyhteysohjelma

JasWin Pankki pankkiyhteysohjelma nykyaikaistaa pankkiyhteytesi uuteen Web Services -yhteyskäytäntöön, joka mahdollistaa uusien XML-muotoisten aineistojen noutamisen ja lähettämisen. JasWin Pankin Web Services -kanava noudattaa tietoliikenteessä ja tiedonsiirtomenetelmissä kansainvälisiä standardeja.

Monipuolista turvallisuutta

JasWin Pankki pankkiyhteysohjelman tietoliikenne on aina suojattu, joten erillistä VPN-salausta ei tarvita. Aineistot varmistetaan digitaalisella allekirjoituksella, joka kattaa osapuolten tunnistamisen ja sanoman eheyden.

Pankkiyhteys muutamalla klikkauksella

Aineistojen tuonti ja vienti on tehty JasWin Pankissa yksinkertaiseksi. Sinä valitset aineistot, jotka kulloinkin haluat viedä pankkiisi ja käynnistät sen jälkeen lähetyksen. JasWin Pankki on yhteensopiva eri taloushallinnon ohjelmien kanssa, mutta täydentää sopivasti myös JasWin-kassajärjestelmän muodostamaa e-lasku -aineiston sekä JasWin-ostoreskontran muodostamaa C2B-ostolaskuaineiston lähettämistä pankkiisi.

JasWin-pankki rajapintakuvaus »Ota yhteyttä »

Copyright © 2024 Kassone Oy