Verkkokaupassa kauppa käy 24 tuntia vuorokaudessa
Tutustu ohjelmiimme
https://apteekkiostokset.com

Verkkokauppa

Verkkokauppa on nykyään osa yrityksen palvelukokonaisuutta. Kuluttaja arvostaa verkkopalvelua, josta saa asiakaspalvelua, löytää yhteystiedot, voi etsiä tuotteita tai ostaa niitä. Verkkokauppa tukee siis yrityksen monikanavaisuutta.

Paras vaihtoehto on verkkokaupan ja kivijalkamyymälän yhdistäminen kuluttajan näkökulmasta yhteneväiseksi.  Vaikka olisit aloittanut verkkokaupalla, on kivijalkamyymälä myynnin ja palvelun lisäämiseksi varsin hyvä lisä ja toisinpäin. Verkkokauppa tuo tukea ja lisää palvelumahdollisuuksia jo paikkansa vakiinnuttaneelle kivijalkamyymälälle.

Kassone Oy:n verkkokaupparatkaisut ovat avaimena vaivattomaan kaupankäyntiin niin verkossa kuin kivijalkamyymälässäkin. Tuotteiden saatavuus on tietysti 24/7, tuotteita on helppo hakea ja ostaa ja kuluttajalla on käytössään monipuoliset toimitus- ja maksutavat.

Parhaimmillaan kassaohjelmamme toimii ilman mitään erillisiä integrointiratkaisuja, koska kassajärjestelmämme ja verkkokauppa käyttävät samaa tietokantaa. Tuotetiedot ja varastosaldot ovat aina ajantasalla molemmissa myyntikanavissa.

Tarjoamme monikanavaratkaisu on monipuolisuudessaan yksinkertaisesti ylivoimainen

MyCashflow-verkkokauppa ja uusi JasPos-kassaohjelmamme muodostavat täydellisen parin ilman monimutkaisia integrointeja.

JasPOS käyttää suoraan MyCashflow-verkkokaupan tietokantaa, jolloin tiedot ovat yhdessä paikassa ja varastosaldot sekä tuotetiedot ovat aina ajantasalla.

Verkkokauppaphjelma Jas-Pos

Ohjelmat ja hintatiedot

 

MyCashflow-verkkokauppa, kasvaa ja kehittyy liiketoimintasi mukana

Alkaen 99,00 €/kk (Kassone ei vastaa MyCashflow:n hintatiedoista)

 

JasPos-kassaohjelma, monipuolisuudessaan yksinkertaisesti ylivoimainen

Alkaen 85,00 €/kk (sis. integroinnin kuukausimaksun)

Integraation käyttöönotto 350,00 €

Hintoihin lisätään voimassaoleva arvonlisävero.

Ota yhteyttä »

 

Copyright © 2024 Kassone Oy