Tehdään yhdessä toiminnastasi tuottavampaa
Tutustu ohjelmiimme
https://apteekkiostokset.com

BS-970L-viivakoodinlukija

BS-970L-viivakoodinlukijaBS-970L-viivakoodinlukija on ergonomisesti suunniteltu, tehokas, kädessäpidettävä laserlukija. Se soveltuu erinomaisesti erikoistavarakaupan ja materiaalihallinnon tarpeiden lisäksi myös pankkiviivakoodin lukuun. BS-970L-viivakoodinlukija voidaan asentaa käynnistymään joko automaattisesti tai manuaalisesti liipaisinta käyttäen. Optimaalinen lukuetäisyys viivakoodinlukijalla on 10 – 200 mm.

BS-970L voidaan ohjelmoida käyttöön joko tavallisen asennusmanuaalin tai tietokoneeseen asennettavan käyttäjäystävällisen ohjelman avulla. Laite liitetään joko tietokoneen USB- ja RS-232-portteihin tai näppäimistön ja näppäimistöportin väliin (KB Wedge).

Hinta 195,00 eur (alv 0 %)

Ota yhteyttä »

Miesten potentiaalia lisääviä keinoja kutsutaan säätimiksi napsauta tätä linkkiä. Vaikutusmekanismi riippuu aktiivisista komponenteista. Säätimille ja piristeille on yleisiä sivuvaikutuksia. Tämä on päänsärky sekä priapismi – pitkittynyt erektio. Se on kivulias eikä sillä ole mitään tekemistä kiihottumisen kanssa. Muut haittavaikutukset riippuvat erityisestä lääkeryhmästä tehon osalta.

Copyright © 2024 Kassone Oy