JasPos kassajärjestelmä – lisää aikaa olennaiseen
Tutustu ohjelmiimme

JasPos kassajärjestelmä

JasPos-kassajärjestelmä on erityisesti kahvila-alan toimijoille sekä pienyrittäjille kehitetty helppokäyttöinen toiminnanohjausohjelmisto. Automatisoitujen verkkokauppatoimintojensa ansiosta kassajärjestelmä sopii erinomaisesti myös yrityksille, jotka harjoittavat kivijalkaliiketoimintansa lisäksi myyntiä myös verkossa.

Kassajärjestelmä on nykyaikaisen yrittäjän moderni toiminnanohjausjärjestelmä, joka on syntynyt Kassonen pitkäaikaisen vähittäiskauppatuntemuksen, ensiluokkaisen ohjelmistokehitysosaamisen sekä ennen kaikkea suomalaisten asiakkaiden tarpeiden ja asiakaspalautteen perusteellisen analysoinnin tuloksena. Kassaohjelmasta ja toimisto-ohjelmasta koostuvan JasPosin avulla voit keskittyä siihen, mikä liiketoiminnassasi on tärkeintä. Eli laadukkaaseen asiakaspalveluun ja tuloksellisuutesi parantamiseen.

Kassaohjelma nopeuttaa kaupantekoa

JasPos-kassaohjelman tärkein tehtävä on tehdä kassatyöskentelystä nopeaa ja parantaa siten asiakkaasi saaman palvelun laatua. Ohjelman helppokäyttöiseen ja selkeään käyttöliittymään on upotettu kaikki kaupan oleellisimmat ydintoiminnot, kuten laskutus, tilaukset, tarjoukset ja asiakkaalle kerrytettävä myyntitili. Myytävät tuotteet voi viedä kassaohjelmaan viivakoodin lukulaitteella tai ohjelman näppärillä pikanäppäintoiminnoilla. Kassaohjelman kosketusnäyttöyhteensopivuus mahdollistaa ohjelman käytön esimerkiksi tablettitietokoneilla, mikä tehostaa asiakaspalvelua etenkin ahtaissa ympäristöissä, joissa erilliselle kassapisteelle ei ole tilaa. Myös korttimaksaminen on luonnollisesti JasPosilla vaivatonta.

010 387 7997   info@kassone.com

Toimisto-ohjelma mahdollistaa syvällisen seurannan

JasPos-toimisto-ohjelma tekee yrityksesi taustatoiminnoista automatisoituja ja vaivattomia. Ohjelmasta löytyy lähes sata raportointitoiminnallisuutta, joista voit tehdä raportointiajoja omien tarpeidesi mukaan. JasPosin avulla voit ajantasaisesti seurata esimerkiksi sitä, mitkä tuotteesi myyvät parhaiten, miten myyntisaamisesi kotiutuvat, miten kampanjatoimenpiteet vaikuttavat myyntiisi ja miten kantaasiakkaillesi kertyy ostoista bonusta. Raportointiominaisuuksien valikko sisältää tietenkin myös kaikki yksittäiset taloushallintoon ja kirjanpitoon tarvittavat raportit sekä valmiin kokonaisraportin tilitoimistolle. Yksittäisten myymälöiden lisäksi JasPos sopii toiminnallisuuksiensa puolesta erinomaisesti myös kauppaketjujen käyttöön.

Verkkokauppa aina ajan tasalla

Koska perinteiseen kivijalkaliiketoimintaan kuuluu nykypäivänä yhä useammin myös verkkokauppaulottuvuus, on JasPos kassaohjelmaan rakennettu rajapinta MyCashFlow-verkkokauppaohjelmistoon. Kassaohjelman liittäminen toiminnassa olevan verkkokaupan tietokantaan tapahtuu muutamassa minuutissa ja mahdollistaa sen, että jatkossa tiedät aina reaaliaikaisesti, miten verkkokaupan myynti vaikuttaa varastosaldoosi. Ohjelman avulla myös kaikki muut tarvittavat verkkokaupan raportit ovat saatavillasi automaattisesti ilman manuaalisesti tehtäviä siirtoja tai massa-ajoja.

Muistuttaen muinaisia impotenssin hoitomenetelmiä nykyaikaiset vahvauros.com hoitoversiot näyttävät olevan mahdollisimman hellävaraisia. Riittää, että kääntyy ajoissa lääkärin puoleen, ja ongelma ratkeaa nopeasti ja kivuttomasti.

Sukuelinten traumat ja tartuntataudit. Psyykkiset häiriöt ja stressi Kamagra Oral Jelly ja alkoholin käyttö samanaikaisesti. Lääkkeiden ottaminen. Unen ja valveen rikkomukset. Vähentynyt fyysinen aktiivisuus. Alkoholin ja savukkeiden väärinkäyttö. Liiallinen fyysinen rasitus. Ongelmat liike-elämässä, yksityiselämässä.

 

Siksi JasPos!

  • Kassaohjelmalla hoidat kätevästi kaikki myyntiin ja maksamiseen liittyvät toiminnot.
  • Toimisto-ohjelmalla ylläpidät vaivattomasti ja reaaliaikaisesti asiakas-, tuote- ja toimittajarekisteriä.
  • Verkkokauppatoimintojen avulla varastosaldosi on aina ajan tasalla eikä ohimyyntejä pääse tapahtumaan.
  • Ottamalla käyttöön JasPosin pilvipalvelun, voit tehdä yrityksesi toiminnanohjausta vaikka tien päältä.
  • Saat käyttöösi Kassonen sitoutuneen, ammattitaitoisen ja nopean asiakastuen.
  • Ohjelmiston helppokäyttöiset ja automatisoidut myynti- ja raportointitoiminnot säästävät aikaasi olennaiseen, eli kaupantekoon.
Copyright © 2024 Kassone Oy