Älykkäitä ratkaisuja tiedon taltiointiin
Tutustu ohjelmiimme

Ohjelmat

Kassone Poiminta

Poiminta-ohjelma on suunniteltu helpottamaan marjatilallisten työskentelyä ja vähentämään siihen käytettyä aikaa. Seuraa reaaliajassa kuinka paljon satoa peltosi tuottavat.

Tutustu

JasPos kassajärjestelmä

JasPos kassajärjestelmä on nykyaikaisen yrittäjän moderni toiminnanohjausjärjestelmä. JasPos kassaohjelman tärkein tehtävä on tehdä kassatyöskentelystä nopeaa ja parantaa asiakkaasi saaman palvelun laatua.

Tutustu

JasWin kassajärjestelmä

Jaswin kassajärjestelmä on monipuolisilla ominaisuuksilla varustettu helppokäyttöinen kassanhallintaohjelmisto. Ohjelman toimivuuden allekirjoittavat lukuisat tyytyväiset asiakkaat.

Tutustu

JasWin Pankki

JasWin Pankki nykyaikaistaa pankkiyhteytesi uuteen Web Service -yhteyskäytäntöön, joka mahdollistaa uusien XML-muotoisten aineistojen noutamisen ja lähettämisen.

Tutustu

Verkkokauppa

Miksi et antaisi asiakkaillesi mahdollisuutta päästä tekemään ostoksia myös verkossa? Verkkokauppa on saatavilla integroituna lisäosana kassajärjestelmään.

Tutustu

JasWin Ketjunohjaus

JasWin Ketjunohjaus on nykyaikainen tapa hallita yksittäisen myymälän tai koko ketjun toimintaa. Vaikka ympärivuorokautisesti.

Tutustu

Viivakoodiohjelmat

Hintatietojen selkeä esittäminen on paitsi asiakkaan huomioimista, myös tärkeä asia myyntitietojen hallinnan kannalta. Kassonen viivakoodiohjelmat ovat helppokäyttöinen työkalu hintalappujen tulostukseen.

Tutustu
Copyright © 2024 Kassone Oy