Poimi kesän tehokkaimmat työkalut Kassonelta
Tutustu ohjelmiimme

Kassone Poiminta

Kassone Poiminta on uusi keräilyyn ja poimintaa suunniteltu ohjelma, joka on kehitetty marjatilallisten tarpeita kuunnellen. Poiminta-ohjelma helpottaa tilanomistajan työtä antaen ajantasaista tietoa työntekijöiden ja tilan tuottavuudesta.

”Kassone Poiminta -ohjelmiston yksi parhaita puolia on sen helppotajuisuus. Jos ohjelman käytön opetteluun olisi mennyt paljon aikaa, luulenpa että sen kaikkien ominaisuuksien hyödyntäminenkin olisi saattanut jäädä. Nyt saimme ohjelmistosta koko sen potentiaalin irti heti siitä hetkestä, kun otimme sen käyttöön. Tästä olen erityisen iloinen.” – Selinin marjatila, Kati Selin

Lue Katin kokemukset kokonaisuudessaan tästä

 

Näin Kassone Poiminta toimii

Työntekijä punnitsee kerätyt marjakilot vaa´alla, jonka jälkeen Pominta-ohjelma lähettää kilot ja työntekijätunnuksen internettiin.

Nettipalvelussa tilanomistaja voi seurata tilansa tuottavuutta sekä kerättyjä kiloja halutulla ajanjaksolta esimerkiksi päivittäin tai viikottain.

Ohjelmasta saa myös urakkalaskentaa varten työntekijöiden keräämät kilomäärät halutulta ajanjaksolta.

Tiedot siirtyvät WLANin tai 3G:n kautta heti tarkasteltavaksi Poiminta-nettiseurantaan. Ohjelma toimii myös offline-tilassa. Kun internetyhteys palautuu, lähtee tieto heti Poiminta-nettipalveluun.

 

Kassone poiminta

Avaa esite »

Tutustu ohjelmistoon tarkemmin sivustolla poiminta.fi »

Kassone poiminta

Copyright © 2022 Kassone Oy