Poimi kesän tehokkaimmat työkalut Kassonelta
Tutustu ohjelmiimme

Kassone Poiminta

Kassone Poiminta on uusi keräilyyn ja poimintaa suunniteltu ohjelma, joka on kehitetty marjatilallisten tarpeita kuunnellen. Poiminta-ohjelma helpottaa tilanomistajan työtä antaen ajantasaista tietoa työntekijöiden ja tilan tuottavuudesta.

”Kassone Poiminta -ohjelmiston yksi parhaita puolia on sen helppotajuisuus. Jos ohjelman käytön opetteluun olisi mennyt paljon aikaa, luulenpa että sen kaikkien ominaisuuksien hyödyntäminenkin olisi saattanut jäädä. Nyt saimme ohjelmistosta koko sen potentiaalin irti heti siitä hetkestä, kun otimme sen käyttöön. Tästä olen erityisen iloinen.” – Selinin marjatila

“Kyllä tämä käytäntöjen järkeistäminen on tuonut mukanaan niin paljon hyviä asioita, että vanhaan ei enää meidän tilallamme ole paluuta. Ottakaahan muutkin viljelijät ohjelmisto kokeiluun ja todetkaa itse, miten toimintanne voi tehostua oikeita työkaluja hyödyntämällä.” – Marjatila Laaksonen

“Enää minun ei tarvitse mennä pellolle aamuviideltä katsomaan miten hommat siellä ovat lähtemässä käyntiin. Nyt saan nämä tiedot etäseurantana aamukahvipöytään reaaliajassa, ja kun menen pellolle tuntia-puoltatoista myöhemmin, tiedän jo valmiiksi missä mennään ja mitä sinä päivänä lähdetään myymään.” – Rovelan Viljelmät

Lue Selinin marjatilan, Marjatila Laaksosen ja muiden asiakkaiden kokemuksia kokonaisuudessaan poiminta.fi-sivustolta

Erikoistutkimukset: Peniksen yöllinen paisuminen ja jäykkyys. Määrittää erektiomekanismin säilymisen. Suoritetaan vähintään 2 yön ajan. Erektiomekanismin säilyminen https://vahvauros.com/erektiohairion/cialis osoitetaan spontaanien yöllisten erektioiden alkamisella, jotka ovat enintään 60 % vähintään 10 minuutin ajan.

Näin Kassone Poiminta toimii

Työntekijä punnitsee kerätyt marjakilot vaa´alla, jonka jälkeen Poiminta-ohjelma lähettää kilot ja työntekijätunnuksen internettiin.

Nettipalvelussa tilanomistaja voi seurata tilansa tuottavuutta sekä kerättyjä kiloja halutulla ajanjaksolta esimerkiksi päivittäin tai viikottain.

Ohjelmasta saa myös urakkalaskentaa varten työntekijöiden keräämät kilomäärät halutulta ajanjaksolta.

Tiedot siirtyvät WLANin tai 3G:n kautta heti tarkasteltavaksi Poiminta-nettiseurantaan. Ohjelma toimii myös offline-tilassa. Kun internetyhteys palautuu, lähtee tieto heti Poiminta-nettipalveluun.

 

Kassone poiminta

Avaa esite »

Tutustu ohjelmistoon tarkemmin sivustolla poiminta.fi »

Kassone poiminta

Copyright © 2024 Kassone Oy