KassoneAsiakaspalveluVerkkokauppa

JasWin-pankki

Oivallinen apu maksuaineistojen käsittelyyn

Kaikille JasWin-tuoteperheen ohjelmistoille ominainen helppokäyttöisyys on sisäänrakennettu myös JasWin-pankin toimintoihin. Ohjelman avulla noudat pankistasi viitesuoritukset ja tiliotteet sekä lähetät verkko- ja ostolaskut vaivattomasti.

Nykyaikainen pankkiyhteysohjelma

JasWin-pankki nykyaikaistaa pankkiyhteytesi uuteen Web Services -yhteyskäytäntöön, joka mahdollistaa uusien XML-muotoisten aineistojen noutamisen ja lähettämisen. JasWin-pankin Web Services -kanava noudattaa tietoliikenteessä ja tiedonsiirtomenetelmissä kansainvälisiä standardeja.

Monipuolista turvallisuutta

JasWin-pankki pankkiyhteysohjelman tietoliikenne on aina suojattu, joten erillistä VPN-salausta ei tarvita. Aineistot varmistetaan digitaalisella allekirjoituksella, joka kattaa osapuolten tunnistamisen ja sanoman eheyden.

Pankkiyhteys muutamalla klikkauksella

Aineistojen tuonti ja vienti on tehty JasWin-pankissa yksinkertaiseksi. Sinä valitset aineistot, jotka kulloinkin haluat viedä pankkiisi ja käynnistät sen jälkeen lähetyksen. JasWin-pankki on yhteensopiva eri taloushallinnon ohjelmien kanssa, mutta täydentää sopivasti myös JasWin-kassajärjestelmän muodostamaa e-lasku -aineiston sekä JasWin-ostoreskontran muodostamaa C2B-ostolaskuaineiston lähettämistä pankkiisi.

 

JasWin-pankki rajapintakuvauksen löydät täältä